Gulvafslibning – Billig Gulvafslibning i København og på Amager

Gulvafslibning i København hvor gamle trægulve forvandles og bliver lige som nye. Med en nænsom og simpel metode afslibes dit trægulv så det kommer til at stå helt nøgent og bart. Herefter kan du påføre en ny gulvbehandling efter ønske. Det kan være lud, sæbe, voks eller olie .

Moderne gulvafslibning skræddersys efter ønske og behov

Indtil for få år siden var gulvafslibning og gulvbehandling ikke noget, den enkelte forbruger
interesserede sig specielt for. Alle trægulve lignede nemlig hinanden til forveksling: Den samme blanke overflade, de halvslidte flader, misfarvningerne og den gule farve på gulvene. Sådan var det i gamle dage indtil for nogle ganske får år siden, og sådan har det være i 100 år. Men sådan skal det ikke være, for gulvet er den største bygningsflade i boligen, og derfor har den kollosal betydning for det visuelle i hjemmet.

“Det rustikke, smukke og naturlige i boligen er dit trægulv.”

Med trægulve flyttes naturen ind i stuen

Alt træ er unikt, og ved en gulvafslibning får træet virkelig mulighed for at dominere. Trægulve er boligens største kunstværk, det er unikt og man kan blive ved med at beundre dets fantastiske åretegninger og strukturer som fortæller træets mangeårige historie. At flytte træ, dette vidunderlige naturens materiale, ind i vore boliger er genialt. Og ikke nok med at du forbedre hjemmets miljø og indeklima, så modvirkes astma og allergi. For at et trægulv kan fungere optimalt i en bolig, så¨er det vigtigt med en periodevis opfriskning med en gulvafslibning og gulvbehandling. Og her kan du vælge imellem:

  • Sæbebehandling
  • Ludbehandling
  • Lakering
  • Oliebehandling
  • Bejdsning
  • Voksbehandling

Hvilken type gulvbehandling du vælger afhænger af din ønsker og behov. Men vi giver gerne tips og gode råd til det rette valg.

Trægulve og arkitektur

Træ er verdens mest fleksible og brugte byggemateriale, det er fleksibelt og smukt at betragte. I dansk design og dansk arkitektur bruges de lyse skandinaviske træsorter meget. Det lyse, det smukke og elegante giver en visualitet uden sidestykke. Som bekendt; Lys tiltrækker lys, og derfor er en gulrenovering på sin plads, når de gamle trægulv har taget karakter af at være gule og slidte. Gulvafslibning i København.  Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling af trægulve i København, så kontakt os gerne for
yderliger informationer.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning - Billig Gulvafslibning i København og på Amager, 10.0 out of 10 based on 1 rating